Tarjoamme monipuolisia kaiverruspalveluita yksityishenkilöille sekä yrityksille. Näet tarjoamiamme tuotteita klikkaamalla tuotteet-valikkoa. Valikoimiimme kuuluu vakiotuotteita, mutta suuri osa töistämme on asiakkaan toiveen mukaan räätälöityjä mittatilaustöitä. Teemme kaiverruksia suoraan piirrustuksista tai asiakkaan toiveen mukaan.

Tuotevalikoima

Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluu niin ovikylttikaiverruksia kuin milliilleen tarkkojen teollisuusmittojen valmistusta. Materiaalivalikoima on lähes rajaton ja kaiverruksen suunnittelussa on vain mielikuvitus rajana.

Tekniikka tuo mahdollisuuksia

Otamme mielellämme haasteita vastaan, sillä uudenaikaisen laser- kaiverrustekniikan ansiosta mahdottomiltakin kuulostavat kaiverrukset ovat mahdollisia. Esimerkkinä mainittakoon kivikaiverrus, puukaiverrus, lasikaiverrus ym. Pyydämmekin ottamaan rohkeasti yhteyttä; voimme varmasti auttaa.

Asiakas etusijalla

Meille asiakas on aina etusijalla ja vahvuutenamme ovat nopeat toimitusajat. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla, faksilla tai voit tulla käymään toimipisteessämme.

Autamme mielellämme suunnittelutöissä, pelkästä ideasta voimme jo jalostaa esimerkiksi hienon lahjan.