Tervetuloa yksilöllisten lahjojen verkkokauppaan

 

6 kohdetta

/ sivu
Aseta nouseva suunta

Asetuksessa järjestyksenvalvojan tunnuksista sanotaan mm:
"Tunnistelaatan pohjavärin on oltava keltainen ja teksti on merkittävä mustalla tai tummansinisellä värillä. Tunnistelaatan vasempaan alakulmaan voidaan merkitä järjestyksenvalvojan tunnistenumero."

"Tunnistelaatan pohjaväri ja tekstin väri voivat poiketa edellä 1 momentissa säädetystä, jos järjestyksenvalvoja käyttää tehtävässään tilaisuuden järjestäjän tai liikkeenharjoittajan määrittelemää työasua ja laatan pohjaväri sekä teksti erottuvat selvästi asun väristä. Tällöin kaikkien samalla toimialueella toimivien järjestyksenvalvojien käyttämien tunnistelaattojen pohjavärien ja tekstin värien tulee olla samanlaisia."

"Järjestyksenvalvojan on pidettävä tunnistelaattaa asunsa rintamuksen vasemmalla puolella. Tunnistelaatan materiaalissa ja kiinnityksessä on otettava huomioon järjestyksenvalvojan työturvallisuuteen vaikuttavat tekijät."


Lue lisää
Luokka Ohjeet Kirjoittanut Tommi Salonen

Miten postilaatikko tai laatikkoryhmä sijoitetaan?

Taajaman katualueella ja yleisen tien alueella postilaatikko tai laatikkoryhmä sijoitetaan noin 50 cm:n etäisyydelle jalkakäytävän tai ajoradan piennaralueen reunasta.

Haja-asutusalueella postilaatikot tai laatikkoryhmät sijoitetaan tien poikkisuunnassa noin 50–70 cm:n etäisyydelle pientareen tai levennyksen ulkoreunasta ja noin yhden metrin etäisyydelle ajoradan reunasta. Jos tien luiskat ovat hyvin jyrkät tai postilaatikoita varten on rakennettu levennys, voidaan laatikot sijoittaa lähemmäksi tietä.

Postilaatikon tai laatikkoryhmätelineen jalat upotetaan ja tuetaan hyvin maan sisään, vähintään 40 cm syvyydelle. Postilaatikon täyttöaukon suosituskorkeus tienpinnasta on 110–120 cm.

Postilaatikot sijoitetaan ryhmään oikealta katsottuna numerojärjestyksessä pienimmästä suurimpaan.

Luokka Ohjeet Kirjoittanut Jouni Kirmanen

Nimineulojen puhdistus

7.8.2014 19.13

Nimineulat:

Nimineulojen materiaali on ns. kaksikerrosmuovia, joten puhdista nimineulan pinta käyttäen normaaleja pesuaineita. Älä käytä mitään liuottavaa ainetta, esim. kynsilakan poistoainetta,.

Asiasanat:

Luokka Ohjeet Kirjoittanut Tommi Salonen

Ovikilpien kiinnitys

7.8.2014 19.12

Ovikilpien kiinnitys:

Messinkiset ovikilvet kiinnitetään joko ruuveilla tai liimalla. Ruuvit toimitetaan aina kilven mukana.

Asennus:

Asettele kilpi oveen tai asennettavaan paikkaan, ota kynä ja merkkaa reiän kohdat. Jos asennat kilven puuhun, niin poraa pienet alkureiät (2-3mm). Ruuvaa sen jälkeen kilpi paikalleen. Jos käytät akkuporakonetta ruuvien kiinnityksessa, niin etsi mahdollisimman hyvä kärki, ettei ruuvin kanta vaurioidu.

Asiasanat:

Luokka Ohjeet Kirjoittanut Tommi Salonen

Zipon huolto

7.8.2014 18.59

Ohjeet Zipon bensan lisäykseen, sekä kiven ja sydänlangan vaihtoon.Lue lisää

Asiasanat:

Luokka Ohjeet Kirjoittanut Tommi Salonen
Kilven liimaus postilaatikkoon: Puhdista postilaatikon liimauspinnat huolellisesti esim. Sinolilla tai jollakin vastaavalla puhdistuaineella. Talvella huomioi, että liimauspintojen täytyy olla kuivat ja ainakin kädenlämpöiset. Poista kilven takapuolelta tarran suoja ja liimaa nimikilpi sille varatulle paikalle.
Luokka Ohjeet Kirjoittanut Tommi Salonen

6 kohdetta

/ sivu
Aseta nouseva suunta
Lisää kaiverrustuotteita: Kaiverrus.com